• Afspraak = afspraak
 • Oog voor kwaliteit
 • Gunstige prijzen
 • Professioneel

Betoncoating garandeert een langere levensduur

Heeft u een bestaande of nieuwe betonnen vloer? Dan kan een betoncoating zorgen voor een nieuwe frisse uitstraling. Onze specialisten van ReKa Vloer helpen u graag verder! ReKa Vloer is gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende soorten coatings op diverse betonnen vloeren. Wij bieden hiervoor een speciale aanpak waardoor de levensduur van de harde vloer wordt verlengd. Kies voor een slijtvaste beschermlaag én voor ReKa Vloer.

"Vloeren vormen de basis."

Heeft u interesse in deze bescherming voor de vloer? Neem dan direct contact op met onze medewerkers en geniet van de verlengde levensduur van de vloer.

Betoncoating onderhoud en reiniging

Twee componenten Epoxy betoncoating voor een langere levensduur

Iedere vloer heeft onderhoud nodig. Betoncoating zorgt er voor dat uw vloer van beton een nog langere levensduur heeft dan hij al heeft. Dankzij deze beschermende laag kan de vloer tegen een stootje. Dat is belangrijk, want vloeren vormen de basis. Maar ook vocht, zuren, chemicaliën en zuren kunnen niet door deze laag doordringen.

Zowel voor vloeren binnen én buiten. Van garages met een betonnen vloer tot aan overdekte terrassen en balkons. Deze twee componenten epoxycoating zorgt ervoor dat de vloer nog jarenlang mee gaat en tegen een stootje kan. Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud van linoleum, steen, grind, PVC en tapijt.

Waarom betonnen vloer conservering?

We zetten de voordelen van betonnen vloer conservering voor u op een rij:

 • Waterdicht en bestand tegen zuren en chemicaliën;
 • Zorgt ervoor dat de vloer tegen een stootje kan;
 • Onderhoudsvriendelijk;
 • Een langere levensduur;
 • Voor vele situaties een uitstekende oplossing.

Professioneel vloer onderhoud

Wij verzorgen het professionele vloer onderhoud aan uw betonnen vloer! Maar hoe verzorgen we de betonnen vloer conservering? Allereerst wordt de bestaande vloer opgeschuurd en ontvet. Vervolgens brengen wij er een speciale twee componenten epoxycoating op aan. Deze lak is in elke gewenste Ral-kleur leverbaar.

Deze behandeling zorgt ervoor dat uw betonnen vloer vloeistof en waterdicht is. Hierdoor kunt u de vloer zelf gemakkelijker onderhouden, is hij weerbestendig én kan hij ook nog eens tegen een stootje. Dat is prettig!

De beste kwaliteit voor de beste prijs

ReKa Vloer staat voor:

 • Gunstige prijs-kwaliteitsverhouding;
 • Afspraak is afspraak;
 • Dienstverlening van de beste kwaliteit;
 • Jarenlange ervaring met professionele reiniging van verschillende soorten vloeren.

"Wij zijn dé specialist in reiniging en onderhoud"

Kies voor beton coating van ReKa Vloer!

Voor betoncoating kiest u voor ReKa Vloer! Wij bieden u tal van mogelijkheden en geven uw bestaande gevlinderde (gladde) of een niet-gevlinderde (ruwe) betonnen vloer weer een nieuwe, frisse uitstraling. Daarnaast geeft u de vloer ook nog eens een langere levensduur doordat hij goed beschermd is!

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Bijvoorbeeld over het complete onderhoudsplan dat wij kunnen verzorgen of over de prijzen? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn ReKa Vloer: de specialist in reiniging en onderhoud.

Linoleumvloer

Linoleumvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Steenvloer

Steenvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Grindvloer

Grindvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Betoncoating vloer

Betoncoating vloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
PVC vloer

PVC vloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Tapijtvloer

Tapijtvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer

Contactgegevens

Of gebruik het contactformulier:

Contact Form