PVC vloeren

Beschikt u over een PVC vloer? Voor een langere levensduur is het raadzaam om uw PVC vloer op een professionele manier door ReKa Vloer te laten onderhouden. Om schade in de toplaag te voorkomen is het raadzaam een goede beschermlaag aan te brengen. Door deze bescherming krijgt de vloer een mooie uitstraling en is hij ook nog eens makkelijk schoon te houden.

Deze professionele behandeling bestaat uit twee stappen.
1. Allereerst wordt de vloer goed gereinigd en gedroogd.
2. Vervolgens wordt de vloer voorzien van een transparante PU coating. Dit kan in mat of glans zijn.

Algemene informatie

De vraag naar PVC vloeren is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Doorgaans vindt je ze in scholen, kantoren en woningen omdat ze stijlvol en onderhoudsvriendelijk zijn.

Echter….Voorkomen is beter dan genezen. Wellicht is het een cliché, maar dat maakt het niet minder waar. Om schade te voorkomen wordt op nieuwe vloeren doorgaans een laag coating aangebracht. Dit is een beschermende laag die de vloer beschermt tegen schade. Echter verslijt deze laag na verloop van tijd, waardoor deze periodiek opnieuw moet worden aangebracht.

Ook het aanbrengen van een vorm van bescherming onder poten van uw meubels is aan te raden. Denk daarbij aan viltjes. Dit vermindert de kans op krassen of deuken.

 

“Vloeren vormen de basis…… en die basis moet goed zijn”

 

 

PVC Vloer
PVC Vloer
PVC Vloer
PVC Vloer
PVC Vloer
PVC Vloer

Contactgegevens

Of gebruik het contactformulier:

Contact Form

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.