• Afspraak = afspraak
 • Oog voor kwaliteit
 • Gunstige prijzen
 • Professioneel

PVC vloer reinigen op professionele wijze

Beschikt u over een PVC vloer? Het is altijd belangrijk om een PVC vloer te laten reinigen door een professional zoals de professionals van ReKa Vloer. Voor een langere levensduur is het raadzaam om een goede bescherming aan te brengen. Door deze bescherming krijgt de vloer een mooie uitstraling en is hij ook nog eens makkelijk schoon te houden. Dit werkje laat u natuurlijk aan ons over. Dan kunt u nog jarenlang van de vloer genieten.

"ReKa Vloer is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van diverse soorten vloeren in de Benelux."

Is uw vloer wel aan een reinigings- of onderhoudsbeurt toe? Of heeft u interesse in een compleet onderhoudsplan? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder.

betoncoating reiniging en onderhoud

Onderhoud PVC vloer met een schrobmachine

Iedere vloer dient goed onderhouden te worden. U reinigt de vloer regelmatig zelf, maar ook een PVC vloer heeft grondiger onderhoud nodig! Wij verzorgen het onderhoud van een PVC vloer machinaal met een schrobmachine. Met ons speciaal opgeleide personeel passen wij de juiste behandeling toe voor een optimaal resultaat. Het resultaat? Een vloer die er weer als nieuw uit ziet en nog jarenlang mee gaat. Deze professionele behandeling bestaat uit twee stappen.

Allereerst wordt de vloer goed gereinigd en gedroogd. Daarna wordt de vloer voorzien van een twee componenten PU coating transparant. Dit kan in het mat of glans. Het is maar net wat uw voorkeur heeft! Daarnaast verzorgen wij ook de reiniging en onderhoud van de volgende vloeren:

4 tips voor het schoonmaken van een gladde vloer

Er zijn vele manieren waarop u zelf uw gladde vloer kunt schoonmaken en de levensduur kunt verlengen. Wij voorzien u graag van 4 tips waar u zelf mee aan de slag kunt. Doe er uw voordeel mee!

 • 1. Stofzuig of veeg de vloer met enige regelmaat. Zand schuurt de vloer en kan voor krassen zorgen;
 • 2. Gebruik een speciale reiniger. Als u een speciale reiniger gebruikt blijft de beschermlaag van de PVC vloer onaangetast. Pas echter goed op voor overdosering! Overdosering kan leiden tot vlekken en een doffe waas;
 • 3. Gebruik een stofwisser in plaats van een dweil. Deze werkt wat praktischer dan een dweil;
 • 4. Zit er vuil of een vlek op de vloer? Verwijder die zo snel mogelijk. Dan verkleint u de kans dat het vuil of de vlekken in de vloer trekken.

Heeft u een vraag over het onderhoud? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of schakel direct onze professionele hulp in!

Jarenlange ervaring in het vak

Kies voor professionele reiniging van ons deskundige en professionele team en geniet van de vele voordelen:

 • Gunstige prijs-kwaliteitsverhouding;
 • Afspraak is afspraak;
 • Dienstverlening van de beste kwaliteit;
 • Jarenlange ervaring met professionele reiniging van verschillende soorten vloeren. Dus ook met uw PVC vloer!

"De vloer vormt de basis en voor een langere levensduur is professionele reiniging en regelmatig onderhoud vereist."

Ga voor professionele PVC vloer reiniging

Onderhoudt u uw PVC vloer goed, maar is het tijd voor periodieke reiniging en onderhoud? Of heeft u interesse in een compleet onderhoudsplan, waardoor u geen omkijken meer hebt naar de vloer? Schakel vandaag nog onze hulp in en wij ontzorgen u compleet!

Voorkom schade met een 2 componenten PU coating

Voorkomen is beter dan genezen. Wellicht is het een cliché, maar dat maakt het niet minder waar. Het geldt evenwel voor vloeren. Om schade te voorkomen wordt op nieuwe vloeren doorgaans een laag coating aangebracht. Dit is een beschermende laag die de vloer beschermt tegen schade. Echter verslijt deze laag na verloop van tijd, waardoor deze periodiek opnieuw moet worden aangebracht. Door dit te doen blijft het reinigen van de PVC vloer ook eenvoudiger.

Maatregelen tegen een vieze vloer

Naast het onderhouden van de laag coating kunt u ook enkele maatregelen nemen die beogen uw vloer schoner te houden. Doe bijvoorbeeld uw schoenen uit als u binnen bent en vraag dat ook van anderen. Hierdoor neemt u geen vuil van buiten mee naar binnen. Verder kan een inloopmat goed helpen. Deze mat vangt viezigheid van buiten op. Ook het aanbrengen van een vorm van bescherming onder poten van uw meubels is aan te raden. Denk daarbij aan viltjes. Dit vermindert de kans op krassen, deuken of stof.

Wanneer u op andere manieren vlekken op uw vloer maakt, haal deze dan direct weg. Zo geeft u de viezigheid niet de kans om in uw vloer te trekken.

Wilt u meer weten over hoe u zelf uw vloer kunt onderhouden of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Samen gaan we voor het beste resultaat: een prachtige en goed onderhouden vloer waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Linoleumvloer

Linoleumvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Steenvloer

Steenvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Grindvloer

Grindvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Betoncoating vloer

Betoncoating vloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
PVC vloer

PVC vloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Tapijtvloer

Tapijtvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer

Contactgegevens

Of gebruik het contactformulier:

Contact Form