• Afspraak = afspraak
 • Oog voor kwaliteit
 • Gunstige prijzen
 • Professioneel

Tapijt reiniging en onderhoud

Heb je mooi en heerlijk zacht warm tapijt in huis? Door een professionele behandeling krijgt uw bestaande tapijtvloer weer een frisse uitstraling. Wij van ReKa Vloer verzorgen dit voor u. Hierbij maken we te allen tijde gebruik van een professioneel reiniger. Doordat we jarenlange ervaring hebben in het vak, kunnen we u te allen tijde van deskundig advies voorzien. Over wat voor tapijtvloer u ook beschikt! Wij zijn van alle vloeren thuis en geven uw vloer graag een frisse uitstraling.

"Vloeren vormen de basis"

Is uw vloer aan een goede reinigings- of onderhoudsbeurt toe? Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder.

Professioneel tapijt onderhoud

Tapijt onderhoud is van groot belang. De vloer vormt immers de basis en wordt veel gebruikt. In iedere ruimte van het huis. Voor een lange levensduur van de tapijtvloer is professioneel onderhoud en reiniging van groot belang. Wij beschikken over de juiste machines en reinigingsmiddelen. Kortom: wij zijn ReKa Vloer en wij zijn van alle tapijtvloeren en andere vloeren thuis.

 • Gunstige prijs-kwaliteit verhouding
 • Afspraak is afspraak
 • Kwaliteit
 • Vele jaren ervaring in het vak

tapijtvloer onderhoud en reinigingtapijt onderhoud en reinigingtapijtvloer reiniging en onderhouden

Tapijtvloer reiniging

Wilt u uw tapijt laten reinigen? Misschien zit er een vlek in van rode wijn, of krijgt u de geur van uw huisdier niet meer uit het materiaal. Wat voor vlek of viezigheid het ook is! Wij krijgen het er dankzij onze expertise, machine en reinigingsmiddelen zeker uit. Hierdoor is uw tapijtvloer weer compleet als nieuw. Zonder vlekken en met een frisse geur.

Zelf je tapijt reinigen

Er zijn manieren waarop je helemaal zelf je tapijt kunt reinigen. Wanneer u koffie gemorst het over de vloer of bij een ander ongelukje. Dankzij onderstaande tips komt u zelf ook al een heel eind:

 1. Zit er een vlek in het tapijt? Maak de plek nat met een ruime hoeveelheid lauw water. Dep de vlekken op met een droge schone doek. Wanneer dit niet werkt kun je ook een speciale tapijtshampoo of tapijtreiniger aanschaffen.
 2. Als u het tapijt helemaal zelf wilt reinigen kunt u een stoomapparaat huren. Bijvoorbeeld bij een bouwmarkt
 3. Haast niet, maar neem de tijd. Het duurt immers even voordat de schoonmaakmiddelen die u aangebracht heeft op de vlek, werken.
 4. Gaat u een bepaald schoonmaakmiddel gebruiken op de tapijtvloer? Test dan eerst of het middel de vloer niet aantast. Zo kunt u het bijvoorbeeld aanbrengen op een stukje tapijt dat onder de bank ligt. Dan weet u zeker dat de reiniger de kleuren van het tapijt niet aantast.

Van PCV tot aan marmoleum en beton

Wij reinigen en onderhouden verschillende soorten vloeren. Waaronder:

"Door onze jarenlange ervaring weten wij welke behandeling uw vloer nodig heeft en beschikken hiervoor over de juiste machines en reinigingsmiddelen."

Laat het tapijt professioneel reinigen en onderhouden!

Is uw tapijt of tapijtvloer toe aan uitgebreide professioneel onderhoud en reiniging? Of kiest u meteen voor een onderhoudsplan? We ontzorgen u compleet. Schakel meteen onze professionele dienstverlening in en ervaar de voordelen zelf. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u een vraag over wat we voor u kunnen betekenen? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op of stuur een berichtje via Whatsapp. Bel naar 0623724981 of mail naar info@rekavloer.nl. We helpen u graag verder. Wij zijn ReKa Vloer: dé specialist op het gebied van vloeronderhoud en reiniging.

Linoleumvloer

Linoleumvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Steenvloer

Steenvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Grindvloer

Grindvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Betoncoating vloer

Betoncoating vloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
PVC vloer

PVC vloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Tapijtvloer

Tapijtvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer

Contactgegevens

Of gebruik het contactformulier:

Contact Form