Vloer reinigen en onderhoud

Waarom is vloeronderhoud belangrijk?

Verschillende soorten vloeren kunnen worden beïnvloedt door (zon)licht, veelvuldig gebruik en slecht onderhoud. Dit kunt u niet echt voorkomen. Voor een langere levensduur is het juiste onderhoud noodzakelijk.

We kunnen allemaal wel een dweil of stofzuiger over onze vloer halen, maar een écht grondige vloerreiniging vergt iets meer dan dat!

Laat het vloeronderhoud van uw woning, bedrijfspand of winkel daarom over aan een specialist van ReKa Vloer.

Samenwerken met de specialisten van ReKa Vloer betekent profiteren van de volgende voordelen:

  • Gunstige prijs-kwaliteit verhouding.
  • Afspraken worden altijd nagekomen.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 

“Vloeren vormen de basis…… en die basis moet goed zijn”

 

Vloerreiniging per vloersoort

De manier waarop een vloer onderhouden moet worden, is afhankelijk van het soort vloer. Zo wordt een houten vloer heel anders behandeld en gereinigd dan een vloer met tapijt of tegels. Wij zijn gespecialiseerd in het vloerenonderhoud van verschillende soorten vloeren. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke behandeling uw vloer nodig heeft. Ieder soort vloer vereist diverse machines en reinigingsmiddelen, waar wij allemaal over beschikken.

Heeft u een vloer die u professioneel wilt laten reinigen? Wij doen het vloerenonderhoud van:

 

Zakelijk en particulier vloeren reinigen

Wij zijn specialist in vloerreiniging van pvc, linoleum, hout en meer voor bedrijven en winkels, maar tevens ook voor particulieren. Heeft u in huis in een kamer een vervuilde of beschadigde laminaatvloer, tegels, (natuur)steen of tapijt? Of ziet u dusdanig gebruikerssporen dat u benieuwd bent of dit te verhelpen is met grondig onderhoud en vloerherstel? Leg het ons voor en wij gaan proberen er weer een mooie, zo goed als nieuwe vloer van te maken.

 

Offerte aanvragen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en of we uw houten-, pvc-, tegel- of tapijtvloer(en) kunnen reinigen? Het schoonmaken en onderhouden van vloeren is ons vak en we zijn altijd op de hoogte van de nieuwste methoden en ontwikkelingen. Als u ons als vloerspecialist wilt inschakelen om uw vloeren te behandelen, kunt u altijd direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected], te bellen naar 0623724981 of ons een berichtje sturen via WhatsApp.

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Of gebruik het contactformulier:

Contact Form

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.