• Afspraak = afspraak
  • Oog voor kwaliteit
  • Gunstige prijzen
  • Professioneel

Vloeronderhoud & -reiniging

Vloeren slijten, vloeren verkleuren en vloeren hebben om mooi te blijven goed onderhoud nodig. Professioneel vloeronderhoud welteverstaan. We kunnen namelijk allemaal wel een dweil(machine) of stofzuiger over de vloer halen, maar écht grondige vloerreiniging vergt iets meer dan dat. Laat het vloeronderhoud van uw bedrijfspand daarom over aan een specialist. ReKa Vloer is zo’n specialist in het reinigen van allerlei soorten vloeren. Wij helpen en adviseren u graag.

Voor professioneel vloeronderhoud

Wij reinigen, conserveren, polijsten en herstellen waar nodig vloeren. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke behandeling uw vloer nodig heeft en we beschikken hiervoor over de juiste machines en reinigingsmiddelen. Samenwerken met de specialisten van ReKa Vloer betekent profiteren van de volgende voordelen:

  • Gunstige prijs-kwaliteit verhouding
  • Afspraken worden altijd nagekomen
  • Kwaliteit en ervaring met deskundige reiniging

Bent u benieuwd of wij uw vloer kunnen reinigen? U kunt ons altijd vragen om advies en contact opnemen: 0623724981.

Waarom is vloeronderhoud belangrijk?

Als u waarde hecht aan een mooie, egale vloer met zijn originele – niet verbleekte of vergrauwde – kleur, dan doet u er goed aan om periodiek vloeronderhoud uit te (laten) voeren. Vloeren worden beïnvloedt door (zon)licht en veelvuldig gebruik. We noemen dit verkleuring en gebruikerssporen. Beide kunt u niet echt voorkomen in een bedrijfspand of winkel, maar u kunt wel uw vloer goed onderhouden door de vloer te reinigen en zo de gebruikerssporen of verkleuring grotendeels weg te werken.

Linoleumvloer

Linoleumvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Steenvloer

Steenvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Grindvloer

Grindvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Betoncoating vloer

Betoncoating vloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
PVC vloer

PVC vloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Tapijtvloer

Tapijtvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer

Vloerreiniging per vloersoort

De manier waarop een vloer onderhouden moet worden, is afhankelijk van het soort vloer. Zo wordt een houten vloer heel anders behandeld en gereinigd dan een vloer met tapijt of tegels. Wij zijn gespecialiseerd in het vloerenonderhoud van verschillende soorten vloeren. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke behandeling uw vloer nodig heeft. Ieder soort vloer vereist diverse machines en reinigingsmiddelen, waar wij allemaal over beschikken.

Heeft u een vloer die u professioneel wilt laten reinigen? Wij doen het vloerenonderhoud van:

Zakelijk en particulier vloeren reinigen

Wij zijn specialist in vloerreiniging van pvc, linoleum, hout en meer voor bedrijven en winkels, maar tevens ook voor particulieren. Heeft u in huis in een kamer een vervuilde of beschadigde laminaatvloer, tegels, (natuur)steen of tapijt? Of ziet u dusdanig gebruikerssporen dat u benieuwd bent of dit te verhelpen is met grondig onderhoud en vloerherstel? Leg het ons voor en wij gaan proberen er weer een mooie, zo goed als nieuwe vloer van te maken.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en of we uw houten-, pvc-, tegel- of tapijtvloer(en) kunnen reinigen? Het schoonmaken en onderhouden van vloeren is ons vak en we zijn altijd op de hoogte van de nieuwste methoden en ontwikkelingen. Als u ons als vloerspecialist wilt inschakelen om uw vloeren te behandelen, kunt u altijd direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@rekavloer.nl, te bellen naar 0623724981 of ons een berichtje sturen via WhatsApp.

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Of gebruik het contactformulier:

Contact Form