• Afspraak = afspraak
 • Oog voor kwaliteit
 • Gunstige prijzen
 • Professioneel

Grindvloer laten reinigen door ReKa Vloer

Beschikt u over een grindvloer en wilt u deze laten reinigen? ReKa Vloer is gespecialiseerd in onderhoud en de reiniging van grindvloeren. Een schone vloer zorgt voor een mooie uitstraling. Een bedrijfspand is een visitekaartje van een organisatie. Een goed onderhouden en verzorgd pand zorgt voor de gewenste uitstraling naar klanten en bezoekers toe.

Het reinigen van een grindvloer moet zorgvuldig gedaan worden. De juiste reinigingsmiddelen moeten gebruikt worden, zodat uw vloer lang mooi en in de juiste conditie blijft. ReKa Vloer biedt een goede service van professionele kwaliteit, tegen scherpe tarieven.

De reiniging van uw grindvloer door Reka Vloer laten verzorgen

 • Wij staan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit
 • Professionele reiniging door een ervaren partij
 • Dienstverlenende en professionele aanpak
 • Servicegericht
 • Oplossingsgericht en meedenkend
 • Korte lijnen en persoonlijke aandacht
 • Bij ReKa Vloer geldt dat afspraak = afspraak
 • Werkzaam door heel Nederland

Neem voor meer informatie gerust contact op, of vraag om een vrijblijvende offerte. Bel ons via: 06 23 72 49 81

Wat zijn grindvloeren?

Een grindvloer is een naadloze vloer die voor een warme uitstraling zorgt. De vloer bestaat uit een samenstelling van kleine grindkorrels, gecombineerd met kunsthars. De grindkorrels worden vervaardigd uit natuurlijke materialen.

De vloer kan in verschillende kleurencombinaties, patronen en vormen gelegd worden. Doordat de kunsthars die over de grindkorrels heen ligt transparant is krijgt de grindvloer een schitterende uitstraling.

Hoe de grindvloer te onderhouden?

Het onderhoud van grindvloeren gaat op dezelfde manier als het onderhoud van stenen vloeren. De grindvloer krijgt op een professionele manier een dieptereiniging door middel van een schrob- of zuigmachine met een speciale borstel. Zo krijgt uw grindvloer weer een schone en frisse uitstraling.

Voor een maximaal resultaat beschikken wij, ook voor de hardnekkige vlekken, over de juiste reinigingsmiddelen. Onze schoonmaakmachines zorgen voor een intensieve reiniging. Het schoonmaken met onder hoge druk geïnjecteerde water vindt plaats onder een kap, waardoor er geen sprake is van opspattend water.

Door onze jarenlange ervaring weten wij welke behandeling uw vloer nodig heeft en beschikken hiervoor over de juiste machines en reinigingsmiddelen.

Onderhoud van gesealde en ongesealde grindvloeren

Een gesealde grindvloer is eenvoudig schoon te maken. Vuil en kleine vlekjes zijn makkelijk te verwijderen met een mop en een emmer schoon water. Zorg ervoor dat er geen groene zeep gebruikt wordt. Ook een paar keer per week stofzuigen kan al voldoende zijn.

Grindvloeren met een open structuur nemen meer vuil op. Om zeker te zijn dat de vloer in uw bedrijfspand goed schoongemaakt wordt raden wij aan om een paar keer per jaar de vloer door een professionele partij te laten reinigen.

De vloer vormt de basis en voor een langere levensduur is professionele reiniging en regelmatig onderhoud vereist.

Reiniging van diverse soorten vloeren

Naast grindvloeren verzorgt ReKa Vloer ook de reiniging van andere soorten vloeren:

Scherpe en vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over het laten reinigen van uw grindvloer? Neem contact op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 23 72 49 81, per e-mail of via het online contactformulier.

Vraag ook gerust een scherpe offerte aan. Deze wordt kosteloos voor u opgesteld en is geheel vrijblijvend.

Linoleumvloer

Linoleumvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Steenvloer

Steenvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Grindvloer

Grindvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Betoncoating vloer

Betoncoating vloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
PVC vloer

PVC vloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Tapijtvloer

Tapijtvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer

Contactgegevens

Of gebruik het contactformulier:

Contact Form