• Afspraak = afspraak
  • Oog voor kwaliteit
  • Gunstige prijzen
  • Professioneel

Steenvloer reiniging en onderhoud voor langere levensduur

Heeft u een stenen vloer? Het onderhouden van een vloer van steen kost weinig moeite, maar hier moet wel zorgvuldig mee omgegaan worden. Vloeren vormen namelijk de basis. De juiste reinigingsmiddelen moeten gebruikt worden, zodat uw vloer lang mooi en in de juiste conditie blijft. Doordat wij over jarenlange ervaring beschikken, weten wij als de beste hoe we iedere vloer onderhouden. Kies voor een lange levensduur van uw stenen vloer én voor de specialisten van ReKa Vloer.

Vloeren vormen de basis. En die basis moet goed zijn

Heeft u interesse in professioneel onderhoud en reiniging van uw vloer? Neem direct contact met ons op en schakel onze professionele hulp in. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder.

betoncoating reinigen en onderhouden

Stenen vloer

Welk onderhoud of welke reiniging de steenvloer nodig heeft, is afhankelijk van het soort steen en het gebruik van een stenen vloer. Wat voor vloer van steen u ook heeft. Wij weten met iedere vloer raad!

Wij weten exact welke behandeling de vloer nodig heeft om een lange levensduur te garanderen. Hierbij maken we gebruik van juiste machines en reinigingsmiddelen.

  • Gunstige prijs-kwaliteit verhouding
  • Afspraken worden altijd nagekomen
  • Kwaliteit en ervaring met deskundige reiniging
  • Professionele reinigingsmiddelen en machines
  • Servicegericht
  • Korte lijnen en persoonlijke aandacht

Professionele steenvloer reiniging

Een steenvloer reinigen doen wij door middel van een schrob-/zuigmachine. Deze intensieve reiniging gebeurt op een professionele wijze. Het ligt aan de leefomgeving hoe vaak deze intensieve reiniging nodig is. Wordt de vloer vaak gebruikt, of valt dat wel mee? Ook de voegen krijgen bij ons speciale aandacht, zodat ze hun natuurlijke kleur weer terugkrijgen.

Deskundig onderhoud

Hoe wij een steenvloer onderhouden is, zoals hierboven al gezegd, afhankelijk van het soort steen dat gebruikt is voor uw vloer. De uitstraling en structuur is immers bij iedere vloer weer anders. Iedere tegel is uniek. Om de conditie van uw vloer optimaal te houden, is het laten impregneren van uw vloer een goede keuze. Doordat de vloer geïmpregneerd is, kunnen allerlei vloeistoffen zoals vet, water, vuil en stof niet tot de vloer doordringen.

Het doel van deze aanpak is om de vloer te beschermen en de reiniging te vergemakkelijken.

Uw expert op het gebied van reiniging en onderhoud

Wij zijn dé expert op het gebied van reiniging en onderhoud. Naast voor reiniging en onderhoud van een vloer van steen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de volgende vloersoorten:

Wij van ReKa Vloer zijn echt van alle vloeren thuis

Kies voor professionele reiniging en onderhoud van uw steenvloer

Het onderhouden en reinigen van uw steenvloer of steenvloeren is bij ons in goede handen. Dankzij onze professionele dienstverlening wordt de levensduur van uw prachtige vloer verlengd. Wij zorgen er met veel plezier en passie voor dat u nog jarenlang van de vloer geniet.

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op door te bellen naar 0623724981 of stuur een e-mail naar info@rekavloer.nl. U kunt ook gemakkelijk contact met ons opnemen via Whatsapp. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Wij zijn ReKa Vloer: dé specialist op het gebied van professioneel vloerreiniging en onderhoud.

Linoleumvloer

Linoleumvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Steenvloer

Steenvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Grindvloer

Grindvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Betoncoating vloer

Betoncoating vloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
PVC vloer

PVC vloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Tapijtvloer

Tapijtvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer

Contactgegevens

Of gebruik het contactformulier:

Contact Form