• Afspraak = afspraak
  • Oog voor kwaliteit
  • Gunstige prijzen
  • Professioneel

Linoleum vloer onderhoud en reiniging

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een linoleum vloer kan onderhouden? ReKa Vloer kan dat voor u doen! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en reinigen van verschillende soorten vloeren, waaronder ook linoleum vloeren.

Linoleum vloeren worden veel gebruikt in openbare gebouwen, zoals scholen en ziekenhuizen omdat dit type vloer zeer hygiënisch, slijtvast en onderhoudsvriendelijk is. Linoleum vloeren zijn slijtvast en kunnen met de juiste onderhoudswijze minimaal 25 jaar meegaan. Wij raden u dan ook aan om uw linoleum vloer minstens eenmaal per jaar te laten behandelen voor de meest optimale bescherming van uw linoleum vloer.

"Vloeren vormen de basis."

Heeft u interesse in deze bescherming voor de vloer? Neem dan direct contact op met onze medewerkers en geniet van de verlengde levensduur van de vloer.

 

linoleum vloer reinigen

Aanpak

Wij van ReKa Vloer bieden een complete onderhoudswijze. Allereerst wordt er gekeken naar de gesteldheid van de vloer en hoe deze is onderhouden. Bij een slecht onderhouden vloer passen wij de volgende behandeling toe: De vloer wordt eerst helemaal gestript, dat wil zeggen dat de oude waslaag wordt verwijderd. Vervolgens wordt de vloer geneutraliseerd en ontvet waarna er 2 á 3 nieuwe waslagen kunnen worden aangebracht.

Denkt u dat uw linoleum vloer aan vervanging toe is? Vaak kan een onderhoudsbeurt de vloer nog weer in goede conditie brengen zodat deze weer een paar jaar extra mee kan! Een vloer die de afgelopen jaren wel goed onderhouden is wordt door ons goed gereinigd en vervolgens kunnen er 2 á 3 waslagen worden aangebracht. In overleg kijken we welke methode op uw vloer van toepassing is en aan de hand daarvan maken wij een onderhoudsplan, zodat de vloer weer zijn meest optimale conditie en kleur terugkrijgt.

Algemene informatie

Linoleum vloeren zijn duurzame, comfortabele en stijlvolle vloeren die gemaakt zijn van natuurproducten zoals lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Hierdoor gaan deze vloeren vaak meer dan vijfentwintig jaar mee, mits ze goed onderhouden worden.

Een linoleum vloer is zeer gemakkelijk schoon te houden maar het is zeker aan te raden om dit door een professioneel bedrijf zoals ReKa Vloer te laten doen zodat de vloer in optimale conditie blijft en zo een lange levensduur heeft. Ook als u een marmoleum vloer hebt kunt u bij ons terecht voor de reiniging en onderhoud.

"Wij zijn dé specialist in reiniging en onderhoud"

Vraag nu een offerte aan!

Hebt u een linoleum of marmoleum vloer die toe is aan onderhoud? Neem dan gelijk contact op met ReKa Vloer voor een offerte! Dit is geheel vrijblijvend. Hebt u vooraf nog vragen over onze diensten? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij staan u graag te woord.

Naast het reinigen van linoleum vloeren kunnen wij u op meer gebieden van dienst zijn! Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het reinigen van pvc vloeren, vloeren met betoncoating, steenvloeren, grindvloeren en tapijten!

Linoleumvloer

Linoleumvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Steenvloer

Steenvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Grindvloer

Grindvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Betoncoating vloer

Betoncoating vloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
PVC vloer

PVC vloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer
Tapijtvloer

Tapijtvloer

Reiniging en onderhoud

Lees meer

Contactgegevens

Of gebruik het contactformulier:

Contact Form